Toggle Nav

VELUX Dakraam assortimentVELUX Dakramen ook te koop via Vloerprofi

Wilt u professionele bouwmaterialen snel thuisbezorgd zodat u niet meer naar de bouwmarkt hoeft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring kunt u vertrouwen op vakkundig advies, hoge kwaliteit en een uitstekende service. Gegarandeerd op het juiste moment bij jou op de stoep bezorgd. 

Soorten dakramen

Dakramen
Tuimelvensters
Elektrische dakramen
Uitzettuimelvenster
Classico venster
Daglichtsystemen
Gootstukken
Waterkerend manchet
Isolatieframes
Dampremmende folie
Raamdecoratie
Zonwering
Rolluiken
Insectenhorren
Dakkapellen
Elektrische bediening
Onderdelen
Lichtkoepels

Dakramen zijn een goede oplossing om te zorgen voor meer daglicht en frisse lucht. VELUX dakramen zijn de beste keuze. Een VELUX dakraam is tevens eenvoudig met de hand te bedienen. Wil je nog meer comfort of zit je venster op een moeilijk te bereiken plaats? De VELUX INTEGRA® elektrische dakramen zijn de ideale oplossing. Bediening door middel van afstandsbediening. Kies je voor een venster met regensensor dan kun je het raam zelfs automatisch laten sluiten als het gaat regenen. 

De meest verkochte velux dakramen zijn GGL, GGU GPL en GPU. De GGL ramen zijn wit of blank gelakte tuimelramen. De GGU uitvoering is voorzien van polyurethaan coating. Hierdoor is dit een vochtbestendig dakraam velux. Tuimelramen zijn ook elektrisch te verkrijgen . Dit is de INTEGRA® venster. Een raam in je schuine dak geeft meer licht en ventilatie mogelijkheden. Het kan een goedkoop alternatief zijn voor bijvoorbeeld een dakkapel. Dakkappellen bieden wel meer ruimte op zolder natuurlijk, maar de kosten zijn ook hoger. Dakramen worden ook veel toegepast in een trapgat.ie. De meodellen op zonne-energie zijn de INTERGA® SOLAR® ramen. De GPL is een zogenaamd uitzettuimelvenster. Dit raam opent volledig naar buiten waardoor het uitzicht niet wordt belemmerd. De VELUX GPU is de kunststof uitvoering. 

VELUX

Trespa® platen en montage toebehoren

Keralit gevelbekleding en dakranden

Svedex binnendeuren

Fermacell platen

Rockwool isolatie